ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θέλετε να σπουδάσετε σε μεταπτυχιακό επίπεδο;
Γνωρίζετε πώς να επιλέξετε το κατάλληλο μεταπτυχιακό;

Η απόφαση, ομολογουμένως, δεν είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Για να αποφασίσετε ευκολότερα, έχουμε σχεδιάσει το Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Επιλογή Μεταπτυχιακού στην Ελλάδα. Όσοι απόφοιτοι πανεπιστημίων επιθυμούν να εξειδικευτούν στον τομέα του βασικού τους πτυχίου ή να αναζητήσουν νέα κατεύθυνση στις σπουδές τους, έχουν την ευκαιρία για μία προσωποποιημένη συμβουλευτική εμπειρία Orientum.

Οι σύμβουλοί μας, με προσωπική συνέντευξη και χρήση ψυχομετρικών εργαλείων οδηγούν τους υποψηφίους προς την επιτυχημένη επιλογή Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών. Δίνεται έμφαση στην ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που παρέχονται από τα ελληνικά πανεπιστήμια, τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, τον τρόπο επιλογής και άλλες χρήσιμες λεπτομέρειες.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

που θέλουν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρονται από τα ελληνικά Πανεπιστήμια (μαθήματα, ακριβές αντικείμενο, δυνατότητες απασχόλησης, κριτήρια επιλογής, δικαιολογητικά, δίδακτρα, κ.ά.) και να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν ολοκληρώνοντας την προσωπική τους αναζήτηση για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα, ώστε να είναι πλέον σε θέση να καταρτίσουν και να ενισχύσουν το ατομικό πλάνο εξέλιξής τους.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

που θέλουν να ενισχύσουν τη θέση τους και τις γνώσεις τους στο συγκεκριμένο τομέα που απασχολούνται με την απόκτηση του κατάλληλου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Δύο συναντήσεις με εξειδικευμένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, συνολικής διάρκειας 2½ ωρών

1η Συνάντηση

Διαρκεί 1½ ώρα και περιλαμβάνει τη συζήτηση του συμβούλου με τον/την φοιτητή/τρια καθώς και την ανάλυση των αποτελεσμάτων των τεστ

2η Συνάντηση

Διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει την παρουσίαση των επιλογών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων που αφορούν τον υποψήφιο

Συμπλήρωση ψυχομετρικών τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων, προσωπικότητας και εργασιακών αξιών και κινήτρων

Τηλεφωνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους υποψήφιους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές.

TI ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

Έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση σχετικά με όλα τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών που προσφέρονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Να μάθεις για τις εναλλακτικές καριέρες που μπορείς να ακολουθήσεις σε συνδυασμό με το πρώτο σου πτυχίο.

Να ανακαλύψεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό πρώτου πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος σε σχέση με τις σπουδές, τους στόχους, την αγορά εργασίας και τα ενδιαφέροντα του υποψηφίου.

Για όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης - ZOOM

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Γνωρίστε και εσείς την Orientum εμπειρία!
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ορίσουμε μία συνάντηση γνωριμίας.