Η ΟΜΑΔΑ

Νίκος Παυλάκος

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc. - CEO - Συνιδρυτής

Το καλοκαίρι του 2004, μετά την κατάκτηση του EURO και την διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα, ο Νίκος, φύσει αισιόδοξος, ίδρυσε την Orientum με το Σπύρο Μιχαλούλη. Νωρίτερα, έχοντας αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Ρόδο και αφού ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» στο ΕΚΠΑ, ανέλαβε την οργάνωση των υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού των Αρσακείων σχολείων Αθηνών. Στην Orientum, ξεκίνησε το 2006 να συγγράφει με την ερευνητική του ομάδα, το πρώτο βιβλιο «ΠΑΜΕ..ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», και από τότε εκδίδεται κάθε χρόνο. Είναι βασικός ομιλητής στις εκδηλώσεις της Orientum σε μαθητές και γονείς για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εκπαίδευση, την επιλογή σπουδών και την αγορά εργασίας. Η βασική του ενασχόληση είναι να συντονίζει την ομάδα των συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού και τη δημιουργία των ψυχομετρικών εργαλείων. Πνεύμα ανήσυχο, δεν σταματάει να σκέφτεται και να σχεδιάζει νέα projects και να αναζητά συνεργασία με εταιρείες ή άλλους οργανισμούς, σε θέματα σχετικά με δεξιότητες στην αγορά εργασίας, τις σπουδές και την επαγγελματική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού. Απολαμβάνει να καθοδηγεί την ομάδα της Orientum καθημερινά και στον ελεύθερο χρόνο του να διαβάζει βιβλία και να παίζει με τις κόρες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Close

Σπύρος Μιχαλούλης

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc. - Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης - Συνιδρυτής

Το…ένδοξο καλοκαίρι της Ελλάδας, δηλαδή αυτό του 2004, βρήκε το Σπύρο σε μία μεταβατική και εξαιρετικά δημιουργική φάση της επαγγελματικής του πορείας. Η απόφαση να ιδρύσει μαζί με το Νίκο Παυλάκο, την Orientum, ήταν αποτέλεσμα της αλλαγής καριέρας που ο ίδιος έζησε. Θέλησε να αναζητήσει τρόπο να μοιράζεται την εμπειρία του και να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους στην αναζήτηση του κατάλληλου επαγγέλματος. Με προϋπηρεσία στις πωλήσεις και με μεταπτυχιακό τίτλο στη «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» ήταν αναμενόμενο ότι θα αναλάμβανε να αναπτύξει την εξωστρέφεια της Orientum. Καθοδηγεί την ομάδα πωλήσεων και Marketing και αναπτύσσει τις συνεργασίες τις εταιρείας με φορείς εκπαίδευσης και εταιρείες. Απολαμβάνει να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, για να παρουσιάσει με πάθος τις υπηρεσίες της Orientum και να μοιραστεί την εμπειρία του με μαθητές και γονείς. Η καθημερινότητά του, όταν βρίσκεται στο γραφείο, είναι γεμάτη με συζητήσεις και αναζήτηση νέων τρόπων ανάπτυξης ενώ τον ελεύθερο χρόνο του τον αφιερώνει στο διάβασμα και στο αγαπημένο του μπάσκετ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Close

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc. in HRM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc. in HRM

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πάτρας και συνέχισε της σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Ο.Π.Α . Εργάζεται στην Orientum το 2008 και έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Είναι πιστοποιημένη σύμβουλος και εισηγήτρια σεμιναρίων επαγγελματικού προσανατολισμού για προγράμματα μέσω ΛΑΕΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΖΙΑΝΑΚΗΣ

Προϊστάμενος Τμήματος Πωλήσεων | Σύμβουλος Σπουδών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΖΙΑΝΑΚΗΣ

Προϊστάμενος Τμήματος Πωλήσεων | Σύμβουλος Σπουδών

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται στην Orientum από το 2008. Έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Είναι ο εμπορικός διευθυντής της Orinetum και μέλος της συγγραφικής ομάδας του οδηγού σπουδών «ΠΑΜΕ…ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ».

ΚΑΤΙΑΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΙΑΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc.

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας, με κατεύθυνση Ψυχολογία, του Ε.Κ.Π.Α και συνέχισε τις σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο University of London , Goldsmiths College στην Οργανωσιακή Ψυχολογία . Εργάστηκε από το 2004 στο Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως Υπεύθυνη Επαγγελματικού Προσανατολισμού . Πραγματοποίησε σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού, έχει συγγράψει συμβουλευτικούς οδηγούς και έχει διοργανώσει Ημέρες Καριέρας στα πλαίσια του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2019 στο Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας. Συνεργάζεται με την Orientum από το 2014 ως σύμβουλος σταδιοδρομίας κι έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ

Σύμβουλος Σπουδών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ

Σύμβουλος Σπουδών

Έχει κάνει σπουδές στο Τμήμα Νομικής του Ε.Κ.Π.Α. Από τον Ιανουάριο του 2004 έως και τον Απρίλιο του 2015 εργάστηκε ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) όπου και παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και προσανατολισμού σε αποφοίτους, φοιτητές και μαθητές Λυκείου. Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε Συνέδρια, έχει δημοσιεύσει εργασίες της και έχει διοργανώσει κύκλους σεμιναρίων και εκδηλώσεων σχετικών με την προσωπική ανάπτυξη και σχεδιασμό επαγγελματικής πορείας από την εφηβική και ενήλικη ζωή, τις μεταπτυχιακές σπουδές και τη διαχείριση καριέρας. Επίσης, έχει πιστοποιήσει τις γνώσεις της στην περιοχή των μαθησιακών δυσκολιών και της δυσλεξίας.

ΕΛΕΝΗ ΑΛΠΑΝΙΔΟΥ

Σύμβουλος Σπουδών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΕΝΗ ΑΛΠΑΝΙΔΟΥ

Σύμβουλος Σπουδών

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. και στο ΕΑΠ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Επιστήμες της Αγωγής", με ειδίκευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον στράφηκε από νωρίς στον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη σταδιοδρομία ενηλίκων. Συνέχισε τις σπουδές της στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική». Συνεργάζεται με την Orientum από το 2013 ως σύμβουλος σπουδών κι έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Συγκεκριμένα, συμμετέχει στη συγγραφή οδηγού σπουδών «Πάμε Πανεπιστήμιο» και πραγματοποιεί ατομικά ραντεβού συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού σε μαθητές και ενήλικες.

ΣΤΕΛΛΑ ΡΑΛΛΙΑ

Υπεύθυνη Τμήματος Εκπαιδευτικού Υλικού | Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΑΛΛΙΑ

Υπεύθυνη Τμήματος Εκπαιδευτικού Υλικού | Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π. Εργάστηκε για 10 χρόνια ως καθηγήτρια & υπεύθυνη παραγωγής εκπαιδευτικού υλικού στον τομέα της εξ αποστάσεως φροντιστηριακής εκπαίδευσης (e-learning). Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας ηλεκτρονικών και έντυπων σχολικών βοηθημάτων για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Σήμερα εργάζεται στην Orientum ως Σύμβουλος σπουδών έχοντας εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Εταιρείας στην χρήση και ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων καθώς και στην Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ

Σύμβουλος Σπουδών | Τμήμα Πωλήσεων | Εισηγητής Εκδηλώσεων/Σεμιναρίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ

Σύμβουλος Σπουδών | Τμήμα Πωλήσεων | Εισηγητής Εκδηλώσεων/Σεμιναρίων

Σπούδασε στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π και από το 2008 εργάζεται σαν εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Εργάζεται στην Orientum ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας αλλά και ως εισηγητής στις εκδηλώσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Είναι και ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της Orientum.

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τμήμα Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών | Σύμβουλος Σπουδών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τμήμα Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών | Σύμβουλος Σπουδών

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Ε.Κ.Π.Α . Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και αγωγή παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας στην Ελλάδα και στην Νορβηγία. Εργάζεται στην Orientum στο τμήμα πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών. Έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΚΝΑΣ

Σύμβουλος Σπουδών | Εισηγητής Εκδηλώσεων/Σεμιναρίων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΚΝΑΣ

Σύμβουλος Σπουδών | Εισηγητής Εκδηλώσεων/Σεμιναρίων

Σπούδασε στο τμήμα Βιολογίας του Α.Π.Θ. και ασχολείται από το 2010 με την ιδιωτική εκπαίδευση. Είναι ιδιοκτήτης του εξειδικευμένου φροντιστηρίου βιολογίας 'Εξέλιξη'. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει με επιτυχία το πρόγραμμα 'Επαγγελματικός Προσανατολισμός Εφήβων και Ενηλίκων' του Κ.Δ.Β.Μ. του Ε.Κ.Π.Α. Έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Εργάζεται στην Orientum ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας αλλά και ως εισηγητής στις εκδηλώσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

ΝΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΚΗ

Σύμβουλος Σπουδών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΝΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΚΗ

Σύμβουλος Σπουδών

Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του Ε.Κ.Π.Α. και συνέχισε με Μεταπτυχιακές σπουδές στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο ίδιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα. Εργάστηκε για 15 χρόνια ως καθηγήτρια στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, διδάσκοντας Μαθηματικά σε μαθητές Λυκείου, σε φοιτητές αλλά και σε ενήλικες. Παράλληλα ασχολήθηκε με την επιμέλεια Σχολικών Βοηθημάτων. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Orientum ως σύμβουλος σπουδών κι έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΛΙΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

Σύμβουλος Σπουδών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΙΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

Σύμβουλος Σπουδών

Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α. με κατεύθυνση Παιδαγωγικά. Εργάστηκε ως καθηγήτρια στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, διδάσκοντας Φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Λυκείου. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Orientum ως σύμβουλος σπουδών κι έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΙΟΥΜΑ

Σύμβουλος Σπουδών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΙΟΥΜΑ

Σύμβουλος Σπουδών

Σπούδασε στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και συνεχίζει με Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζεται εδώ και 18 χρόνια στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση διδάσκοντας την Αγγλική Γλώσσα σε μαθητές, φοιτητές, ενήλικες και άτομα με ειδικές ανάγκες , καθώς είναι κάτοχος επάρκειας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και της γραφής Braille. Έχει εξειδικευτεί στην Ειδική Αγωγή και έχει ολοκληρώσει κύκλο σεμιναρίων συμβουλευτικής από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Orientum ως σύμβουλος σπουδών κι έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΕΣΙΩΤΗΣ

Υπεύθυνος Τμήματος Ψυχομετρικών Εργαλείων | Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΕΣΙΩΤΗΣ

Υπεύθυνος Τμήματος Ψυχομετρικών Εργαλείων | Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc.

Είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας (Μ.Sc.) και έχει υποστηρίξει το συμβουλευτικό έργο αναζητούντων εργασία εφαρμόζοντας τις αρχές της επαγγελματικής συμβουλευτικής σε θέματα όπως η αποσαφήνιση του επαγγελματικού στόχου, η επιλογή σπουδών, η εκμάθηση τεχνικών αναζήτησης εργασίας και η προετοιμασία για συνέντευξη εργασίας. Παράλληλα έχει επιμεληθεί βιογραφικά και προφίλ LinkedIn επαγγελματιών από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Π.Μ.Σ. “Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός” του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική προσέγγιση (Cognitive-Behavioral Therapy), αφότου αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Υπεύθυνος Τμήματος Marketing | Σύμβουλος Σπουδών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Υπεύθυνος Τμήματος Marketing | Σύμβουλος Σπουδών

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνεχίζει τις σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο στη Φιλοσοφική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α στην Ηθική Φιλοσοφία. Εργάστηκε για 13 έτη στο κλάδο των πωλήσεων (B2C & B2B) στον τομέα της εξ αποστάσεως φροντιστηριακής εκπαίδευσης (e-learning). Είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας ηλεκτρονικών και έντυπων φιλολογικών σχολικών βοηθημάτων για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Συνεργάζεται με την Orientum από το 2018 ως Marketing Manager και σύμβουλος σπουδών κι έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Υπεύθυνος Λογιστηρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Υπεύθυνος Λογιστηρίου

Σπούδασε Οικονομική & Περιφερειακή Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών & κατέχει ΜΒΑ Project Management από το Cardiff Metropolitan University. Από το 2016 ασχολείται με Λογιστικές Υπηρεσίες & Χρηματοοικονομική Ανάλυση.

ΜΑΤΙΝΑ ΜΠΛΕΤΣΟΥ

Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης | Βοηθός Λογιστηρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΑΤΙΝΑ ΜΠΛΕΤΣΟΥ

Υπεύθυνη Γραμματειακής Υποστήριξης | Βοηθός Λογιστηρίου

Έχει κάνει σπουδές στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ρόδο. Είναι γνώστης της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον τομέα της λιανικής πώλησης και του Customer Service καθώς επίσης και ως Real Estate Agent. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την σωστή εξυπηρέτηση και προώθηση υπηρεσιών καθώς επίσης και σεμινάρια διαχείρισης χρόνου.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΛΗ

Τμήμα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας | Υπεύθυνη Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΛΛΗ

Τμήμα Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας | Υπεύθυνη Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών

Σπούδασε στο τμήμα Επιχειρηματικού σχεδιασμού και πληροφοριακών συστημάτων στο ΑΤΕΙ Πάτρας και έχει μετεκπαιδευτεί στο Project management στο ΕΚΠΑ.

Έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχείρησεων καθώς επίσης και στον κλάδο των πωλήσεων ως σύμβουλος πώλησης (B2C κ B2B) και εξυπηρέτησης πελατών.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΟΥΜΠΟΥ

Τμήμα Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΟΥΜΠΟΥ

Τμήμα Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στην πρακτική άσκηση και στην πτυχιακή της εργασία ασχολήθηκε με παιδιά και εφήβους. Συνέχισε την εκπαίδευσή της σε αυτόν τον τομέα με σεμινάρια Κλινικής Παιδοψυχολογίας και Σχολικής Ψυχολογίας. Έχει εργαστεί ως γραμματέας καθώς και στον χώρο των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών.

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗ

Τμήμα Πωλήσεων | Γραμματεία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗ

Τμήμα Πωλήσεων | Γραμματεία

Σπούδασε στο τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Ε.Κ.Π.Α. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια όπως ‘’ Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση’’ και ‘’Web design’’. Έχει εργαστεί τόσο ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα, όσο και ως υπεύθυνη γραμματείας σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΠΕΛΛΑ

Τμήμα Εκπαιδευτικού Υλικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΠΕΛΛΑ

Τμήμα Εκπαιδευτικού Υλικού

Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του ΕΚΠΑ. Συνέχισε τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό της Στατιστικής του ΟΠΑ, στο οποίο ειδικεύτηκε στην ανάλυση δεδομένων με χρήση γλωσσών προγραμματισμού. Έχει διδάξει μαθηματικά σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και έχει ασχοληθεί με την συγγραφή εκπαιδευτικού υλικού. Σήμερα εργάζεται στην Orientum στο Τμήμα Δημιουργίας Εκπαιδευτικού Υλικού έχοντας εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων στην χρήση και ερμηνεία ψυχομετρικών εργαλείων καθώς και στην συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΙΜΗ

Τμήμα Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών | Γραμματεία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΙΜΗ

Τμήμα Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών | Γραμματεία

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας, Κλασσικής Κατεύθυνσης, της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών του Ε.Κ.Π.Α και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια για την περαιτέρω εμβάθυνσή της στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα. Έχει διδάξει φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί ως υπεύθυνη γραμματείας και στο τμήμα πωλήσεων εταιρειών.