ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Σκέφτεστε να επανασχεδιάσετε την καριέρα σας;
Θέλετε να εξερευνήσετε νέες επαγγελματικές επιλογές;

Η διαχείριση καριέρας είναι ο σχεδιασμός των δραστηριοτήτων σχετικά με τις εργασίες που αναλαμβάνει κανείς στη διάρκεια της ζωής του με σκοπό την προσωπική του ανάπτυξη και την οικονομική σταθερότητα.

Όταν σκεφτόμαστε τον προγραμματισμό της καριέρας μας, σκεφτόμαστε τους στόχους ή τις κινήσεις που πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε, για να προωθήσουμε την καριέρα μας. Συχνά κουβαλάμε αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μας για μήνες, χρόνια ή δεκαετίες χωρίς να τις καταγράφουμε ποτέ. Για να ξεφύγετε από αυτό το αδιέξοδο και να επανασχεδιάσετε το μέλλον της καριέρας σας, προσφέρουμε στην Orientum μία επιστημονική συμβουλευτική διαδικασία.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

που επιθυμούν να σχεδιάσουν το πλάνο δράσης τους, ώστε να καταφέρουν την ομαλή και επιτυχή ένταξη στην αγορά εργασίας

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

που θέλουν να επανασχεδιάσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αναδεικνύοντας τις ατομικές τους δεξιότητες.

ΑΝΕΡΓΟΙ

που επιθυμούν να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

ΙΔΙΩΤΕΣ

που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους, τις κλίσεις τους και τις επαγγελματικές τους αξίες, προκειμένου να ενταχθούν στο κατάλληλο για αυτούς επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Δύο συναντήσεις με εξειδικευμένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, συνολικής διάρκειας 2½ ωρών

1η Συνάντηση

Διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει την εξατομικευμένη συζήτηση με τον σύμβουλο, την αξιολόγηση του βιογραφικού και το επαγγελματικό προφίλ του/της υποψηφίου.

2η Συνάντηση

Διαρκεί 1½ ώρα και περιλαμβάνει την ανάλυση των αποτελεσμάτων των Τεστ και την παρουσίαση των επιλογών του υποψηφίου προκειμένου να διαχειριστεί αποτελεσματικά την επαγγελματική του σταδιοδρομία

Συμπλήρωση ψυχομετρικών τεστ

Στο πλαίσιο της συμβουλευτικής διαδικασίας, παρέχεται δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ώστε να σας βοηθήσουμε σε όποια απορία προκύψει

ΣΤΟΧΟΙ

Η σκιαγράφηση του επαγγελματικού προφίλ του συμβουλευόμενου, μέσω της αναγνώρισης της προσωπικότητάς του, των ενδιαφερόντων του, των εργασιακών του αξιών και κινήτρων, καθώς επίσης και των ικανοτήτων του.

Ο εργαζόμενος να λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις προκειμένου να διαχειριστεί αποτελεσματικά και με αισιόδοξη προοπτική την καριέρα του.

Στο τελικό στάδιο, προχωράμε στη δημιουργία ενός εξατομικευμένου σχεδίου δράσης, που φανερώνει τις βέλτιστες επιλογές για την καριέρα του εργαζόμενου.

Για όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης - ZOOM

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Γνωρίστε και εσείς την Orientum εμπειρία!
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ορίσουμε μία συνάντηση γνωριμίας.