facebook
 
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Αποτελέσματα A' Κατανομής Δημόσιων Πανεπιστημίων Κύπρου 2022

Αποτελέσματα A' Κατανομής Δημόσιων Πανεπιστημίων Κύπρου 2022

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των υποψηφίων μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων που έχουν εξασφαλίσει θέση στα Δημόσια Πανεπιστήμια της Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.

Οι επιτυχόντες φοιτητές και φοιτήτριες θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb/greekcandidates επιλέγοντας τον σύνδεσμο ‘Κράτηση Θέσης’, με τους ίδιους κωδικούς (username, password) που έχουν ήδη δημιουργήσει για την αίτηση της Α’ κατανομής, από την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 (9:00πμ) μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 (13:00).

 

Β’ κατανομή θέσεων


Σε περίπτωση όπου αριθμός επιτυχόντων δεν επιβεβαιώσουν τη θέση τους και παραμείνουν ορισμένες κενές θέσεις, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει σε νέα, Β’ κατανομή θέσεων. Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α ́ κατανομή.


Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Β’ και τελευταία Κατανομή, θα πρέπει να ξανασυνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Α’ κατανομής (http://ucy.ac.cy/pub_seatallocationgr) με τους ίδιους κωδικούς (username, password) που έχουν ήδη δημιουργήσει από τη Α’ κατανομή από τις 23 μέχρι και τις 26 Αυγούστου 2022
(23:59) δηλώνοντας ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Β’ κατανομή θέσεων.


Τα αποτελέσματα της νέας κατανομής αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2022, στην πιο πάνω ιστοσελίδα.

Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση.