ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Να σπουδάσω στην Ελλάδα ή να σπουδάσω στο εξωτερικό;

Παραδεχτείτε το! Το παραπάνω ερώτημα έχει περάσει από το μυαλό σας πάμπολες φορές. Ένα δίλημμα που μπορεί να σας προβληματίσει σημαντικά. Η ευκαιρία να εξερευνήσετε έναν άλλο πολιτισμό, να επισκεφθείτε νέα μέρη, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να συναντήσετε ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα είναι συναρπαστική. Όμως, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η δυσκολία των σπουδών στο εξωτερικό είναι μεγαλύτερη, λόγω κόστους, γλώσσας, προσαρμογής και άλλων υποκειμενικών λόγων.

Για να μην χάνετε χρόνο, επιλέξτε το Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Εξωτερικό. Μέσα από τις χιλιάδες επιλογές που προσφέρονται παγκοσμίως οι σύμβουλοί μας θα σας οδηγήσουν στην κατάλληλη επιλογή Master. Σας ενημερώνουμε λεπτομερώς για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που παρέχονται από αγγλόφωνα πανεπιστήμια, τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, τον τρόπο επιλογής, την αναζήτηση υποτροφιών καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία.

Με την ολοκλήρωση της συμβουλευτικής διαδικασίας θα έχετε ανακαλύψει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό πρώτου πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος σε σχέση με τις σπουδές, τους στόχους, την αγορά εργασίας και τα ενδιαφέροντα σας.

Το Ατομικό Πρόγραμμα Επιλογής Μεταπτυχιακού στο εξωτερικό απευθύνεται:

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

που θέλουν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις νέες τάσεις και τις πολλές επιλογές των Μεταπτυχιακών στο εξωτερικό και να συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν, ώστε να είναι πλέον σε θέση να καταρτίσουν το πλάνο της εξέλιξής τους.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

που θέλουν να ενισχύσουν τη θέση τους και τις γνώσεις τους στο συγκεκριμένο τομέα που απασχολούνται με την απόκτηση του κατάλληλου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Δύο συναντήσεις με εξειδικευμένο σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, συνολικής διάρκειας 3 ωρών

1η Συνάντηση

Διαρκεί 1 ώρα και περιλαμβάνει ατομική συνέντευξη για συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών από τον υποψήφιο καθώς και ανάλυση των αποτελεσμάτων των ψυχομετρικών εργαλείων.

2η Συνάντηση

Διαρκεί 2 ώρες και περιλαμβάνει αναλυτική συζήτηση για τα διαθέσιμα μεταπτυχιακά προγράμματα

Συμπλήρωση ψυχομετρικών τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων, προσωπικότητας και εργασιακών αξιών και κινήτρων

Ολοκληρωμένη παρουσίαση των σχετικών μεταπτυχιακών με τα ενδιαφεροντα του υποψηφίου (υποστηρικτική εργασία)

Τηλεφωνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους υποψήφιους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές.

TI ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ

Έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση σχετικά με όλα τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών που προσφέρονται στην Ευρώπη.

Να μάθεις για τις εναλλακτικές καριέρες που μπορείς να ακολουθήσεις σε συνδυασμό με το πρώτο σου πτυχίο.

Να ανακαλύψεις τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό πρώτου πτυχίου και μεταπτυχιακού διπλώματος σε σχέση με τις σπουδές, τους στόχους, την αγορά εργασίας και τα ενδιαφέροντα του υποψηφίου.

Για όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης - ZOOM

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Γνωρίστε και εσείς την Orientum εμπειρία!
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ορίσουμε μία συνάντηση γνωριμίας.