• «Η Orientum έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο στην επιλογή τόσο της σχολής μου όσο και της πόλης. Εμπιστεύθηκα τις συμβουλές που μου δώσατε και πρέπει να πω πως δε βγήκα χαμένος. Μπήκα σε μια σχολή, η οποία μου ταίριαξε απόλυτα, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, τόσο από άποψη μαθημάτων, όσο και από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς!!»

    Άκης Αποστολόπουλος, Οικονομικών Επιστημών
  • «Πριν πάω στην Orientum είχα ήδη στο μυαλό μια σχολή που με ενδιέφερε αλλά ήθελα να σιγουρευτώ γι' αυτή την επιλογή και να έχω και κάποια άλλη εναλλακτική σε περίπτωση που δεν έπιανα τη βαθμολογία. Με τα τεστ δεν έμαθα μόνο ποια επαγγέλματα μου ταίριαζαν αλλά κατάλαβα ορισμένα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας μου. Με την ενθάρρυνση και την καθοδήγηση του συμβούλου μου μπήκα στη σχολή που ήθελα και ετοιμάζομαι για μια φοιτητική ζωή με ;πολλά όνειρα!! Ευχαριστώ πολύ!»

    Βαλεντινα Τριανταφυλλιδου, Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης
  • «Είμαι Erasmus στη Σουηδία από τον Αύγουστο!! Δεν έχω έρθει στην Ελλάδα από τότε κι εδώ είναι τέλεια!! Μερικές φορές σκέφτομαι πόσο δύσκολο ήταν να πάω στην Κύπρο και μετά σκέφτομαι όλα τα πράγματα που έχω κάνει από τότε και πόσο έχω μεγαλώσει!! Και πραγματικά ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου μέχρι τώρα! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε εσάς! Να περνάτε καλά και να συνεχίσετε αυτό που κάνετε με τον ίδιο ενθουσιασμό!!»

    Κατερίνα Πάτα, Νηπιαγωγών Κύπρου