Η καλύτερη διεθνής έκθεση κορυφαίων Πανεπιστημίων στον κόσμο για  μεταπτυχιακά και διδακτορικά έρχεται στην Αθήνα!Η QS World Grad School Tour είναι η πιο δημοφιλής έκθεση Πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων, που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία και σε άλλους διεθνείς προορισμούς σπουδών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν υπευθύνους εγγραφών από τα καλύτερα Βρετανικά και διεθνή Πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων των Imperial College, Lancaster School of Management, Leeds, ESSEX, Henley, HEC, IE, Bocconi, Politecnico Di Milano, Hult, ALBA, Monarch, Queensland και πολλών άλλων.

Η έκθεση περιλαμβάνει  ένα ευρύ φάσμα τομέων ειδίκευσης για μεταπτυχιακά και διδακτορικά, όπως οικονομικά και μάνατζμεντ, μηχανολογία και τεχνολογία υπολογιστών, τέχνες και γραφιστική, εκπαίδευση και πολλά ακόμη.

Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης καθίστανται αυτομάτως υποψήφιοι για υποτροφίες αξίας $1.700.000 εκ. δολαρίων που προσφέρονται στους συμμετέχοντες της QS Grad School Tour από την ίδια την QS καθώς και από άλλα συμμετέχοντα ιδρύματα, όπως ΙΕ Business School, EMLYON Business School, Duisenberg School of Finance, TUM Asia και Manchester Business School.

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης:

Αθήνα, Τρίτη 4 Μαρτίου 2014, Divani Palace Acropolis, Παρθενώνος 19-25

Πρόγραμμα

 

15:30

Έκθεση ανοίγει

16:15-17:00

Σεμινάριο «Κατανοώντας τη διαδικασία αίτησης εισαγωγής στο πανεπιστήμιο» ομιλητές υπεύθυνοι εγγραφών από Imperial College, IE Business School and Politecnico Di Milano

17:00-17:30

Σεμινάριο «Το βιογραφικό μου»

17:30-18:00

Σεμινάριο «Σπουδές στην Αυστραλία»

17:00-20:00

Συναντήσεις με υπευθύνους εγγραφών κορυφαίων διεθνών πανεπιστημίων

18:00-18:30

Σεμινάριο «Εισαγωγή στην εξέταση IELTS»

18:45- 19:15

Σεμινάριο «Σπουδές στην Αμερική»

19:15- 19:45

Σεμινάριο  «Τα επαγγέλματα του μέλλοντος»

20.00

Έκθεση κλείνει

 

Επιπλέον η έκθεση προσφέρει:

Δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού ‘Horizon’ από την Orientum

Είσοδος ελεύθερη. Εγγραφείτε εδώ: http://bit.ly/1irTjzp