Μια λίστα από Χρήσιμες Πληροφορίες.

Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Παν. Ιωαννίνων

Αλλαγή στον τρόπο Εισαγωγής σπουδαστών στο πρώτο έτος σπουδών του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!

Ζητήματα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση-Σχέδιο Νόμου

Δείτε την Αιτιολογική Έκθεση του Υπουργείου Παιδείας με όλες τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

 

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 2016 - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

( Οι ενδιαφερόμενοι Ελλαδίτες φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-17 θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση εισδοχής μαζί με το βαθμό πρόσβασης τους με συστημένο ταχυδρομείο από την 1η Ιουλίου 2016 μέχρι τις 22 Ιουλίου 2016 (με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και 22 Ιουλίου 2016). )

Μηχανογραφικό Δελτίο ΓΕΛ 2016 με το Νέο σύστημα

( Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τα Μηχανογραφικά Δελτία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016, τα οποία αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ. )

Μηχανογραφικό Δελτίο ΕΠΑΛ 2016 με το Νέο σύστημα

( Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τα Μηχανογραφικά Δελτία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016, τα οποία αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ. )

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

( Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προσφέρει κάθε χρόνο περιορισμένο αριθμό θέσεων για μετεγγραφές. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέσα Μαρτίου για εισδοχή το Χειμερινό Εξάμηνο και μέσα Οκτωβρίου για εισδοχή το Εαρινό Εξάμηνο. )

«Αδεια επαγγέλματος σε Λογοθεραπευτές ύστερα από 18χρονο νομικό κενό»

( ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 176 , Τεύχος 1ο, Αρ. Φύλλου 279, 31 Δεκεμβρίου 2014 - Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων άσκησης επαγγέλματος Λογοθεραπευτών.)