Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc. – Εξωτερικός Συνεργάτης

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής –Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο University of London , Goldsmiths College στην Οργανωσιακή Ψυχολογία . Εργάστηκε από το 2004 στο Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ως Υπεύθυνη Επαγγελματικού Προσανατολισμού . Πραγματοποίησε σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού, έχει συγγραψει συμβουλευτικούς οδηγούς και έχει διοργανώσει Ημέρες Καριέρας στα πλαίσια του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Orientum το 2014 ως σύμβουλος σταδιοδρομίας κι έχει εκπαιδευτεί μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum πάνω στην χρήση κι ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler καθώς και στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Από το 2014 συμμετέχει στη συγγραφή του οδηγού σπουδών «ΠΑΜΕ…ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» και  πραγματοποιεί ατομικά ραντεβού επαγγελματικού προσανατολισμού και για σπουδές στο εξωτερικό .

Certified  British Council’s Global Agents

Linkedin: 
gr.linkedin.com/pub/katiana-efstathiou/50/374/972