Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Ph. D. - Υπεύθυνη Έρευνας και Ανάπτυξης

Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (με ειδίκευση στην Ψυχολογία) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Το 2001 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη  Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, ενώ το 2009 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ στο αντικείμενο  της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας (ΕΚΠΑ).

Από το 2009 διδάσκει, ως επιστημονική συνεργάτης, τα αντικείμενα "Συμβουλευτική Σταδιοδομίας", "Συμβουλευτική Ψυχολογία", "Ψυχομετρία και Επαγγελματική Αξιολόγηση" και "Μεθοδολογία Επιστημονικής Έρευνας και Στατιστική" στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) και το Κολέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών ICPS. Δημοσιεύει και αξιολογεί ερευνητικά άρθρα κυρίως σε επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού (π.χ., Journal of Career Assessment, Journal of Career Development, British Journal of Guidance and Counselling). Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην επαγγελματική αξιολόγηση (career assessment), την επίδραση των γονιών στη διαδικασία λήψης επαγγελματικής απόφασης των εφήβων (relational influences in career decision making) και στην Κοινωνικογνωστική Θεωρία της Σταδιοδρομίας (Social Cognitive Career Theory).

Από το 2009 συνεργάζεται με την Orientum ως υπεύθυνη Ανάπτυξης  και Έρευνας. Στο πλαίσιο αυτού του ρόλου κατασκεύασε και στάθμισε το Ερωτηματολόγιο Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων Horizon και το Ερωτηματολόγιο Εργασιακών Αξιών Motivator υπό την επιστημονική εποπτεία του Ι. Τσαούση, Αναπληρωτή Καθηγητή Ψυχομετρίας, Τμήμα Ψυχολογίας-Πανεπιστήμιο Κρήτης.  Παράλληλα, πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης στα ψυχομετρικά εργαλεία της εταιρείας.

Είναι μέλος της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛΕΣΥΠ), της Διεθνούς Ένωσης Εκπαιδευτικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (IAEVG), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ψυχολογικής Αξιολόγησης (EAPA) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Οργανωσιακής Ψυχολογίας (EAWOP).