Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc. – Εξωτερικός Συνεργάτης

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (κλασική κατεύθυνση) στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ από το 1997 έως το 2001. Έκτοτε εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση και ως διορθώτρια κειμένων, ενώ για τρία σχολικά έτη εργάστηκε ως αναπληρώτρια καθηγήτρια σε Λύκεια του Νομού Αττικής. 

Παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με τίτλο «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ από όπου αποφοίτησε το 2009. Ξεκίνησε να συνεργάζεται με την εταιρεία Orientum από το 2010 ως σύμβουλος σταδιοδρομίας, εφόσον εκπαιδεύτηκε μέσα από μια σειρά σεμιναρίων και ατομικών εποπτειών της Orientum στη χρήση και ερμηνεία των ψυχομετρικών εργαλείων Horizon και Profiler. Επιπλέον, συμμετέχει στη συγγραφή του βιβλίου «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» και πραγματοποιεί ατομικά ραντεβού συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού σε μαθητές και φοιτητές.

Το 2010 παρακολούθησε πρόγραμμα εκπαίδευσης «Εκπαιδευτών-Συντονιστών Σχολών Γονέων». Συμμετέχει στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και παίρνει μέρος ως εισηγήτρια σε συνέδρια και ημερίδες που άπτονται θεμάτων συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής. Από το 2012 φοιτά στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του ΕΑΠ με τίτλο «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων».